17-19 Ocak 2019 XXIX. Ulusal TB ve Göğüs Hastalıkları Kongresi | Antalya

Kongremizde gerçekleşen diğer önemli bir etkinlik ise ülkemizde yerli tüberküloz ilaçları üreterek yıllarca tüberküloz mücadelesine büyük katkı yapan Koçak İlaç Firması yönetim kurulu başkanı sayın Ender KOÇAK’a federasyonumuz tarafından verilen “Tüberküloz Üstün Hizmet Ödülü” madalya ve berat takdim töreni idi. Ödül Ender KOÇAK’ ın “Türkiye’de tüberküloz ilaçlarının üretimi ve ilaç sanayi” konulu konferansının ardından Türkiye Ulusal Verem Savaşı Dernekleri Federasyonu başkanı Prof.Dr. Zeki KILIÇASLAN tarafından verildi.

Kongre Kitapçığı (Özetler) için tıklayınız.
Sayaç
Tekil Toplam
Bugün 32 33
Toplam 116390 151592